הכנה של מגשי פירות מעוצבים על פניו נשמעת כמו פעולה פשוטה למדיי: ובאמת מה הבעיה? בסך הכל לחתוך פירות ולהניח אותם על מגש… פשוט, לא?
אז זהו שלא בדיוק פשוט אבל גם לא ממש בעיה – כי אנחנו אוהבים להכין את מגשי הפירות המעוצבים. זו העבודה שלנו, המומחיות שלנו וגם התחביב והאהבה שלנו. אבל כן חשוב לנו לשתף אתכם שהכנה של מגשי פירות מעוצבים מצריכה רמה מסוימת של מומחיות ידע והיכרות מעמיקה על “עולם הפירות”.
למה אנחנו מתכוונים? למשל… כדי להכין מגשי פירות מעוצבים רצוי לתכנן את חיתוך הפירות תוך התחשבות בכל פרי בתכונותיו ומאפייניו. חלק מן הפירות עלולים לשנות את צבעם או את המרקם שלהם עם או לאחר החיתוך, יש פירות שרצוי לחתוך דק או עבה יותר, יש פירות בעלי גרעינים ויש גם שינויים עונתיים האופייניים לאותו הפרי וחלים מעונה לעונה. כל ההיכרות והידע הזה עוזרים לנו לבצע בחירות נכונות בעת הכנת מגשי פירות מעוצבים.
וכמובן שיש גם טריקים קטנים שלא את כולם נגלה לכם כאן… אבל הנה רוצים אחד בחינם? על מנת להצליח ולחתוך פירות רכים כמו למשל בננה, רצוי לקרר אותה מעט על מנת שבזמן החיתוך היא תשמור על צורתה היפה והחיתוך יהיה סימטרי ואסתטי לעין כי בסופו של דבר כשאנשים מזמינים מגשי פירות מעוצבים הם בעצם מרמזים במילים אחרות שחשוב להם לא רק אכילת פירות טריים ובריאים אלא גם הנראות של מגשי הפירות המעוצבים והאסתטיקה שלהם.
טריקים אחרים שלנו לוקחים בחשבון את הפירות שנוטים לשנות מעט את הגוון שלהם לאחר החיתוך וגם לכך אנו מוצאים פתרונות כאשר בסופו של דבר השאיפה שלנו כשאנחנו מכינים מגשי פירות מעוצבים, היא לקחת את כל מגוון השיקולים הרחב הזה ותוך התחשבות בכולם ליצור בזמן המדויק והנכון את מגשי הפרות המעוצבים כך שיצאו יפים וטעמים וישמרו על מרקם מדויק ונכון על מנת שאתם תיהנו ממקסימום יופי ומקסימום טעם.